ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ يناير ٢٠٢٥
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
ملفات الوثيقة ISO 5530-1:2025
الإنجليزية
39 صفحات
الإصدار الحالي
221.1 USD
مجال الوثيقة ISO 5530-1:2025
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 20589:2025
مواصفة قياسية دولية
Glass in building — Determination of the emissivity

ISO 11265:2025
مواصفة قياسية دولية
Environmental solid matrices — Determination of the specific electrical conductivity

ISO 11465:2025
مواصفة قياسية دولية
Sludge and solid environmental matrices — Determination of dry residue or water content and calculation of the dry matter fraction on a mass basis

ISO 9350:2025
مواصفة قياسية دولية
Corrosion of metals and alloys — Testing method of corrosion resistance for hafnium at high temperature and pressure
